1. Ana Sayfa
  2. Discord
  3. Discord ile Para Kazanma Şartları ve Yöntemleri-2021

Discord ile Para Kazanma Şartları ve Yöntemleri-2021

Discord ile Para Kazanma Şartları ve Yöntemleri

Discord, para kazanma konusunda kullanılabilecek önemli sosyal medya platformlarından bir tanesi olarak bilinmektedir. Bu yönüyle de Discord kullanarak para kazanmak için doğru yöntemleri kullanmak gerektiğinden söz etmek gerekir. Üye sayınızı arttırarak en ideal para kazanma yöntemlerinden faydalanmak adına detaylara bir göz atalım!

Discord ile Satış Yapmak

Üye sayısı fazla olan gruplarda en yaygın para kazanma yöntemlerinden bir tanesi de discord üzerinden gerçekleştirilen satışlardır. Bu satışlar genellikle grubun da ilgisinin olduğu konulardadır. Örneğin bir oyun grubunda item ya da skin satarak para kazanmak muhtemeldir. Grup yöneticisi olarak satışları yönetebilir ve sadece kendi sattıklarınız üzerinden değil başka satışlardan da gelir elde edebilirsiniz.

Discord Bot Satışı Gerçekleştirmek

Yazılımla aranız iyiyse Discord üzerinden çeşitli botlar satmanız mümkün. Programlama konusunda başarılı bir yöntemle hazırladığınız botlar, Discord’daki pek çok üyenin ilgisini çekecektir. Bu durum da Discord’da para kazanma yöntemlerinden maksimum verim elde etmeniz adına avantajlı olacaktır.

Discord Grubu Satmak

Discord kullanıcılarının pek çoğu büyük bir gruba sahip olmanın hayalini kurar. Çünkü kullanıcıların büyük bir kısmı burada fenomen olmayı arzu eder. Siz de bu arzuya sahip üyeler bularak büyüttüğünüz grupları satabilirsiniz. Grubu büyütmek satmaktan çok daha zor olsa da para kazanma yöntemi olarak en çok kullanılan seçeneklerden bir tanesi de budur.

Donate Sistemi Kurmak

Discord, donate yani bağış sistemi kurarak size ciddi gelir sağlayacak alternatiflerden yararlanmayı deneyebilirsiniz. Donate sistemi bazı sosyal medya platformlarında kendiliğinden bulunduğundan bu sistemi sizin kurmanız gerekecektir. Üyelerin size bağış yapmasını sağlayarak daha fazla kazanç elde edebileceksiniz.

Discord ile Para Kazanma Formülü

Discord sayesinde para kazanmak için yukarıdaki tüm yöntemleri tercih edebilirsiniz. Ancak bunları uygulayarak para kazanmak için çok sayıda üyeye sahip olmanız gerekmektedir. Peki, ücretsiz bir şekilde üye kasmak ve çok üyeye sahip olmak için nasıl bir yöntem denemelisiniz?

Ücretsiz üye kasmak istiyorsanız öncelikli olarak ücretsiz deneme paketlerimizden faydalanabilirsiniz. Özellikle de Discord’a yeni bir grup kurmak isteyen kimseler için üye satın almanın avantajlarını değerlendirmelisiniz. Üye satın alma konusunda profesyonel çözümler sağlayan ekibimiz beklentilerinize cevap vermede de oldukça başarılıdır. Ücretler ve bütün hizmetlerimiz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Yorum Yap

Yorum Yap