1. Ana Sayfa
  2. İnstagram
  3. Instagram Hikaye Paylaşamıyorum Sorunu Çözümü

Instagram Hikaye Paylaşamıyorum Sorunu Çözümü

featured

Instagram şu anda dünyanın en popüler sosyal medya ağlarından biridir ve kullanıcılarını bağlı tutmak için bir dizi özellikle birlikte gelir. Ancak, bu özelliklerin tümü amaçlandığı gibi çalışmaz. Rastgele çalışmayı durduran veya uygulamada görünmeyen özelliklerle ilgili sorunlarla karşılaşabileceğiniz zamanlar olabilir. Bu yazımızda, Instagram hikaye paylaşamadığınızdan ve bunu nasıl düzeltebileceğinizden bahsedeceğiz.

Instagram Hikaye Paylaşamıyorum Sorunu Nedenleri

İşte Instagram gönderilerini Hikayeler’de paylaşamama sorununa neden olabilecek dört ana neden.

Instagram Story Paylaşamıyorum Çözümü

Hesap Tipi

‘Hikayeye gönderi ekle’ özelliği yalnızca, paylaşmaya çalıştığınız gönderi herkese açık bir hesaptan geliyorsa çalışır. Her zaman paylaşmaya çalıştığınız gönderinin özel bir hesaptan olmadığından emin olun.

Story’de Yayınlamak İçin Paylaşım İzinleri

Paylaşmaya çalıştığınız gönderi herkese açık bir hesaptan gelse bile, hesap sahibinin gönderi paylaşımını devre dışı bırakma olasılığı vardır. Bu, hikayelerinize gönderi eklemenizi engelleyebilir. Bu ayarın nasıl değiştirilebileceği aşağıda açıklanmıştır.

  1. Instagram uygulamasını açın ve sağ alttaki profil resminize dokunarak profilinize gidin.
  2. Sağ üstteki hamburger menü simgesine dokunun.
  3. Ayarlar seçeneğine dokunun.
  4. Gizlilik’e gidin.
  5. Şimdi Öykü’ye dokunun.
  6. Hikayelerde Yeniden Paylaşıma İzin Ver seçeneğini istediğiniz şekilde değiştirin.

Bu, Instagram gönderilerini Story’de paylaşamamanızın en yaygın nedenlerinden biridir.

Instagram Hikaye

Instagram’ın Rastgele Hataları

Uygulamanın özelliğini hala göremiyorsanız, muhtemelen Instagram’ın kendisinde bir sorun vardır. Özellikler genellikle aşamalar halinde sunulur, bu da herkesin aynı anda aynı özelliklere sahip olmadığı anlamına gelir. Özellikler genellikle rastgele de kaybolabilir. Yakın tarihli bir güncellemede Instagram, Instagram’ın bir sorunla karşı karşıya olup olmadığını size söyleyeceklerini söyledi.

Instagram Bu Özelliği Sizin İçin Devre Dışı Bırakmış Olabilir

Bu yılın başlarında, Ocak ayında Instagram, seçilen ülkelerdeki birkaç kullanıcı için Hikayeler’de gönderi paylaşma veya yeniden paylaşma özelliğini devre dışı bırakmaya başladı. Şirkete göre, bunu yapıyorlar çünkü daha az insan hem beslemede hem de Hikayede aynı gönderileri görmek istiyor.

Instagram Hikaye Yüklenmiyor Ne Demek

‘Instagram gönderilerini Hikayemde yüklenmiyor sorununu çözmek için bu çözümleri deneyin.

Yeniden Paylaşım Ayarını Açın ve Kapatın

Yukarıda belirtildiği gibi, gönderilerin hikayelerde paylaşılmasını etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz. Sorun yaşıyorsanız, yukarıdakiyle aynı adımları kullanın ve ayarı tekrar açıp kapatın veya tam tersini yapın.  Bittiğinde, telefonunuzu yeniden başlatın ve bir kez daha deneyin.

Instagram Uygulamasını Yeniden Yükleyin

Bir uygulamayı yeniden yüklemek, genellikle rastgele görünen sorunları çözebilir. Uygulamanızda ‘hikayede paylaş’ özelliğini görmüyorsanız, uygulamayı kaldırmayı, telefonunuzu yeniden başlatmayı ve yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Bu, ‘Instagram gönderilerini Hikayemde paylaşamıyorum’ hatasını düzeltmelidir.

Yorum Yap

Yorum Yap