İlginizi Çekebilir
  1. Ana Sayfa
  2. Telegram
  3. Telegram ile Para Kazanma Şartları ve Yöntemleri-2021

Telegram ile Para Kazanma Şartları ve Yöntemleri-2021

Telegram ile Para Kazanma Şartları ve Yöntemleri

Telegram ile para kazanma şartları ve yöntemleri doğrultusunda son derece kısa bir süre içerisinde Telegram’da büyük bir başarı elde edebilirsiniz. Peki, Telegram’da nasıl para kazanılır? Söz konusu yöntemler nelerdir? Şimdi, gelin hep birlikte Telegram ile para kazanma şartları ve yöntemlerini inceleyelim.

Telegram’dan Nasıl Para Kazanılır?

Telegram Kanalı ile kazanmayı düşünebileceğiniz çözümlerden biri popüler e-ticaret sitelerinden çevrimiçi ürün satarak komisyon kazanabileceğiniz ortaklık programlarından yararlanmaktır .

İlk adım, bağlı kuruluş programları aracılığıyla Telegram’da para kazanmak ve bir Telegram kanalı oluşturmaktır . Bunu yapmak için Android veya iPhone / iPad’de ünlü mesajlaşma uygulamasını başlatın. Chat’teki bölüme erişin ve sağ üst köşedeki kurşun kalem simgesine dokunun.

Şimdi Yeni kanal seçeneğini seçin ve kanal oluştur düğmesine basın. Kanal adı, açıklaması alanlarına adı ve açıklamayı girin ve bir görüntü eklemek için o kanala kameranın sembolüne dokunun.

Telegram’dan Para Kazanma Yöntemleri

  • eBay

eBay Partner Network, eBay’in ünlü çevrimiçi alışveriş sitesinde bulunan ürünlerin satışını tanıtmanıza olanak sağlayan ortaklık programıdır. Şimdi Satın Al reklamı için bağlı kuruluş bağlantısına tıkladıktan sonraki 24 saat içinde yapılan herhangi bir satın alma ve bağlantıya tıkladıktan sonraki 24 saat içinde bir açık artırmaya satılan ürüne bağlı olarak değişen bir komisyon kaydedilir.

  • Apple

Apple Müzik ve iTunes Store’da bulunan kitaplar, şarkılar ve filmler gibi içeriklere abonelikleri teşvik etmek için Apple Ortak Programını kullanabilirsiniz. Bağlı bağlantı üzerinde tıklayarak 24 saat içinde her başarılı Satılık görüntü ve kitap içeriği üzerinde % 7 komisyon, müzik başlıkları üzerinde % 2.5 komisyon verilmektedir.

  • TicketOne

Bir TicketOne ortağı olarak ve etkinlikler, müzik ve eğlence için bilet satışlarını teşvik ederek , her satış için 1,10 Euro’luk bir komisyon oluşturulur.

Telegram Abone Alma

Telegram’dan para kazanabilmek için abone sayınızın çok olması gerekmektedir. Bu noktada organik bir şekilde Telegram abonelerinizi artırabilirken dilerseniz de Telegram abone satın alma hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz. Paketlerimiz ve hizmetlerimiz ile ilgili detaylı bir şekilde bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Yorum Yap

Yorum Yap