İlginizi Çekebilir
  1. Ana Sayfa
  2. Youtube
  3. Youtube Para Kazanma Nasıl Açılır – 1000 Abone 4000 Saat Hilesi

Youtube Para Kazanma Nasıl Açılır – 1000 Abone 4000 Saat Hilesi

featured

YouTube algoritmasında uzmanlaştınız. Kanalınızın SEO’su mükemmel durumda. YouTube’un analizlerinin kodunu bile çözdünüz. Şimdi beklediğiniz an geliyor – sevdiğiniz şeyi yaparak biraz para kazanma zamanı. YouTube’un para kazanma politikası zaman zaman değişir ve bu korkutucu görünebilir. Korkacak hiçbir şeyiniz olmadığına söz veriyoruz. Size YouTube’dan para kazanma sürecinin tüm ayrıntılarını anlatmak için buradayız. Doğrudan YouTube’un muhteşem içerik oluşturucu topluluğundan gelen bilgilerle donatılmış olarak, kanalınızı kısa sürede büyütmeye hazır olacaksınız. Ama önce, YouTube’dan para kazanmanın nasıl etkinleştirileceğine ilişkin bazı temel bilgileri gözden geçirelim. Nasıl başlarsın?

YouTube’dan Para Kazanmaya Nasıl Hak Kazanırım?

İlk olarak, para kazanmaya hak kazanmak için kanalınızın son bir yıl içinde en az 4.000 saat genel izlenme süresine ve en az 1.000 aboneye sahip olması gerekmektedir. Bu politika 2018’in başında beri yürürlüğe girdi ve YouTube’un izlenme süresi öncelik vermesinin başka bir yoludur. YouTube nihayetinde kullanıcıları mümkün olduğu kadar uzun süre platformda tutabilmek istediğinden, izlenme süresi içerik oluşturucular için giderek daha değerli hale gelmiştir. Şans eseri, YouTube kanalınızı başlatmanıza ve büyütmenize yardımcı olabilecek bir rehberimiz bulunmakta. r/youtubers ve r/youtube’daki konuşmalara dayalıdıralt dizinler, 1.000 abone/4.000 saat izlenme süresi kıyaslamaları aslında oldukça yönetilebilirdir! Ayrıca, etkili bir SEO stratejisi uyguladığınız zaman, bu sihirli sayılara ulaşmanız çok uzun sürmeyecektir.

Youtube Para Kazanma Nasıl Açılır - 1000 Abone 4000 Saat Hilesi
Youtube Para Kazanma Nasıl Açılır – 1000 Abone 4000 Saat Hilesi

3 Kolay Adım: YouTube’da Para Kazanma Nasıl Etkinleştirilir?

Gerekli abone sayısına ve izlenme saatine ulaştınız ve kanalınızda tehlike işaretleri olup olmadığını kontrol ettiniz, şimdi ne olacak? YouTube’da para kazanmayı nasıl etkinleştireceğinizi öğrenmenin zamanı geldi.

  1. Ekranın sağ üst köşesindeki simgenize tıkladıktan sonra açılır menüden YouTube Studio’ya tıklayın.
  2. YouTube Studio’ya girdikten sonra ekranınızın sol tarafındaki Kanal menüsünü bulun ve Para Kazanma’yı tıklayın.
  3. Son olarak, Para Kazanma penceresinde Başlat’ı tıklayın.

Bunu yaptıktan sonra YouTube İş Ortağı Programı şartlarını kabul etmiş olursunuz. AdSense’e kaydolmanız veya mevcut bir hesabı bağlamanız yeterlidir. Nihayetinde kanalınızın para kazanmasına izin veren şey budur. Ardından YouTube sizden para kazanma tercihlerinizi belirlemenizi isteyecektir. Bu adım için fazla endişelenmeyin; para kazanma tercihlerinizi daha sonra değiştirebilir ve yalnızca belirli videolardan para kazanacak şekilde özelleştirebilirsiniz.

Para Kazanma Onayını Bekleyin

Ne yazık ki YouTube’da para kazanmak, bir düğmeyi tıklamak kadar basit değildir. YouTube’un bir başvuruyu incelemesi genelde 30 gün sürmektedir. Ancak, zaman zaman bir birikim oluşur. Bu, muhtemelen en az 30 gün boyunca gelir elde etmeye başlayamayacağınız anlamına geldiğinden akılda tutulması önemlidir. Bu bekleme süresi boyunca yapabileceğiniz tek şey koşuşturmaya devam etmektir. Düzenli olarak içerik yayınlamaya devam edin (YouTube algoritması, tutarlı şekilde yayın yapan kanalları ödüllendirir), SEO’ya odaklanmaya devam ettiğinizden ve hedef kitlenizle etkileşimde kaldığınızdan emin olun. Bu süre zarfında kanalınızın gecikmesine izin verirseniz, uzun vadede size gerçekten zarar verebilir. Kanalınız her zaman ek abonelerden ve izlenme süresinden yararlanabilir; her ikisi de para kazanmanın yanı sıra yeni gelir akışları sağlayabilir.

takipcimatik.net ile sitenizin Youtube servisleri tavsiye edilebilir, abone ve saat izlenme servisleri ile para kazanma özelliğinin açılabilirsiniz. Daha fazla bilgi için https://takipcimatik.net/ linkine göz atın.

Yorum Yap

Yorum Yap