İlginizi Çekebilir
  1. Ana Sayfa
  2. İnstagram
  3. Instagram Hikayeler Gözükmüyor! (Hatası Kesin Çözüm)

Instagram Hikayeler Gözükmüyor! (Hatası Kesin Çözüm)

featured

Instagram Hikayeniz veya Öne Çıkanlar görünümleriniz yayınlandıktan sonra görünmüyor mu? Instagram Hikayeler, kullanıcıların çeşitli harika videolar ve fotoğraflar yayınlamasına olanak tanıyan yaygın bir özelliktir – tümü 24 saat sonra kaybolmadan önce. Ayrıca, Instagram Stories’in benzersiz bir özelliği de içeriğinizi profilinizde Öne Çıkanlar olarak kaydedebilmenizdir. Dolayısıyla 24 saat sonra ortadan kaybolmazlar ve sonsuza kadar kalırlar! Ancak, burada Instagram Hikayeniz veya Öne Çıkanlar görünümlerinizin görünmemesi için bir çözüm arıyorsunuz. Aynı şekilde, Instagram Story Insights da görünmüyor, güncellenmiyor veya çalışmıyor olabilir. Ancak, bu verilerin ortaya çıkması biraz daha uzun sürebilir.

Instagram Hikayeler Gözükmüyor Hatası Neden Olur?

Instagram inanılmaz derecede popüler olmasına rağmen, hala ara sıra aksilikler yaşıyor. Örneğin, istenen sayıda görüntüleme alamamak, en azından söylemek gerekirse, çok fazla üzülmeye neden olabilir. Ancak, bazen, tamamen sizin suçunuz olmayabilir. Bu nedenle, arka uç sorunları nedeniyle Instagram Hikayenizin görüntülenme sayısı eşitlenmiyor veya güncellenmiyor olabilir.

Bu nedenle, bazı kullanıcılar, görüntüleme sayıları gösterilmemesine veya güncellenmemesine rağmen, Instagram Hikayelerine yanıt ve tepkiler aldıklarını fark ediyor. Daha da kötüsü, bazı kullanıcılar Instagram Hikaye görünümlerinin güncellemelerini saatlerce göremeyebilir!

Instagram Hikayeler

Instagram Hikayeler Gözükmüyor Hatası Nasıl Çözülür?

Instagram Hikayeler ve Öne Çıkan görünümlerinizi bir kez daha kurtarmanıza yardımcı olacak olası düzeltmeyle birlikte bazı yaygın nedenleri öğreneceksiniz.

Instagram’ın Sunucu Durumunu Kontrol Edin

Çok sık olarak, Instagram Hikaye görüntüleme sayınızın görünmemesinin nedeni sunucu taraflı bir sorun olabilir. Bu nedenle, Instagram uygulamasının görüntüleme sayınızı senkronize etmek veya güncellemek için uygun bir bağlantı kuramayacağını düşünüyoruz. Bu gibi durumlarda diğer Instagram kullanıcıları da bu izlenme sayısı sorunları ile karşılaşabilmektedir.

Bu nedenle, Downdetector’ın Instagram sayfasını ziyaret etmenizi öneririz . Burada, bölgenizdeki diğer kullanıcıların benzer sorunları bildirip bildirmediğini veya Instagram’da genel sunucu sorunları olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Instagram Uygulamasını Yeniden Başlatın

Instagram uygulaması zaman zaman küçük aksaklıklar ve hatalar yaşama eğilimindedir. Özellikle uygulamayı arka planda çalışır durumda bıraktıysanız veya bir süredir kapatmadıysanız. Bu nedenle, Instagram Hikaye görüntüleme sayınızı görüntüleyememeniz bir uygulama hatasının bir sonucu olabilir.  Basit olmasına rağmen, hızlı bir uygulama yeniden başlatma, Instagram oturumunuzu yenileyecek ve muhtemelen Hikayenizin görüntüleme sayısını güncellemeye zorlayacaktır. Bu nedenle, uygulamayı yeniden başlattıktan sonra, sorun gerçekten bir uygulama hatasıysa, izleyici sayınızı tekrar görebilmeniz gerekir.

Instagram Uygulamasını Güncelleyin

Instagram, kullanım ömrü boyunca Hikayeler özelliğini iyileştirmek ve iyileştirmek için birkaç güncelleme yayınladı. Bu nedenle, geçmişte yapılan bazı güncellemeler, Instagram Hikaye görünümlerinin kaybolmasına veya görünmemesine neden oldu.

Bir Mobil veya PC Web Tarayıcısı veya Farklı Bir Cihaz ile Kontrol Edin

Daha önce de belirtildiği gibi, bu Hikaye görüntüleme sayısı sorunu, Instagram uygulamasının kendisiyle ilgili bir sorun olabilir . Bu nedenle, bu adım, sorunun cihazınızda yüklü uygulamadan kaynaklanıp kaynaklanmadığını daha fazla gidermek içindir.

Bu nedenle, yeni başlayanlar için Instagram’da oturum açmanızı ve yerel tarayıcı uygulamanız (Safari, Chrome) aracılığıyla Hikayenizin görüntülenme sayısını kontrol etmenizi öneririz.

Instagram Uygulama Önbelleğini ve Verilerini Temizleyin

Belki de önceki adımdan, Hikaye görüntüleme sayısı sorununun gerçekten de mobil cihazınızdaki Instagram uygulamasından kaynaklandığını görüyorsunuz. Bu durumda, uygulama önbelleğini ve verilerini temizlemek etkili bir çözümdür. Bazen, özellikle bu önbellek verileri belleğinizin büyük bir bölümünü işgal ettiğinde, belirli uygulama özelliklerini etkileyebilirler.

Yorum Yap

Yorum Yap