1. Ana Sayfa
  2. İnstagram
  3. Instagram Story Gizlice Bakma Nasıl Yapılır (Kesin Yöntem)

Instagram Story Gizlice Bakma Nasıl Yapılır (Kesin Yöntem)

featured

Kontrol etmek istediğiniz gizli bir aşk olsun ya da sadece gizliliğinizi seviyor olun, Instagram Story sizi rahatsız edici bir şekilde ifşa eder. Bir kişinin Story her açtığınızda, arkadaş olmasalar bile hesap sahibini gösterir. Ama neyse ki, fark edilmeden bir göz atmanın birkaç yolu var.

Uçak Moduna Geç

Herhangi bir Hikayedeki ilk slaytlardan birkaçı Instagram tarafından önceden yüklenir, bu nedenle çok hızlı açılırken yeni slaytların yüklenmesi bir saniye sürer. Bir kişinin profilini açabilir, uçak moduna geçebilir ve önceden yüklenmiş slaytları görüntüleyebilirsiniz. Adınız izleyici listesinde görünmeyecek. Yine de, uzun bir hikayedeki tüm slaytlar önceden yüklenmeyecek, bu yüzden sadece birkaçını bu şekilde göreceksiniz.

Alternatif Bir Hesap Kullanın

Bazı insanlar Instagram’da ikinci bir anonim hesaba sahip olmayı tercih ediyor. Bu, insanlar sizin kim olduğunuzu bilmeden de hikayelere tıklayabileceğiniz anlamına gelir. İkinci bir hesabı varsa, hesabı gizliyse bu kişiyle arkadaş olmanız gerekir.

Instagram Hikayeleri Görüntüleyici Kullanın

Sizin için tüm hikayeleri getiren birkaç site var. Yine, hesabın çalışması için herkese açık olması gerekir. Stories Down,  Anon IG Viewer ve Insta Stories hile yapanlardan sadece birkaçı. Bir Google araması da çok daha fazlasını gösterir.

Instagram Story Gizlice Bakma Nasıl Yapılır (Kesin Yöntem)
Instagram Story Gizlice Bakma Nasıl Yapılır (Kesin Yöntem)

Hikayeyi Görüntüleyin, Ardından Kişiyi Engelleyin

İster gerçek hesabınızı kullanın, ister bir brülör kullanın, bu yöntemi takip etmediğiniz kişiler üzerinde kullanın. Bir Haberi görüntülerseniz, hemen posteri engelleyin, engellemeyi tamamlamadan önce o iki saniyeye bakmadıkları sürece adınızı listede görmezler. Hikayeleri uzunsa, bu bir endişe kaynağı olabilir, çünkü adınız son slaytları görmeniz ne kadar uzun sürerse sürsün ilk slaytlarda görünür olacaktır.

Bu denenmiş ve gerçek bir yöntemdir. 24 saat dolduktan sonra engellerini kaldırın ve yeni Hikayeyi görüntüleyin, ardından tekrar engelleyin. Ancak bunu yalnızca sürünen bir hesapla yapmaya çalışın, çünkü bunu gerçek hesabınızda yaparsanız ve söz konusu kişi şüphelenir, hesabınızı arar ve engellendiğini tespit ederse, bazı açıklamalarınız olabilir.

Çekme Yöntemini Kullanın

Bu ipucu genellikle yalnızca iPhone kullanıcıları için çalışır, bu nedenle bu konuda önceden uyarılmalıdır. Zaman zaman Insta-peeking olarak adlandırılan bu yöntem, en üstte sıralanmış tüm mevcut Hikayeleri gördüğünüz feed’inize gitmeyi içerir. Görmek istediğiniz, ancak bakarken yakalanmak istemediğiniz birinin solunda veya sağında bir Hikaye açın. Ardından, duraklatmak için parmağınızı Öykünün üzerine basılı tutun ve dikkatlice— çok dikkatli bir şekilde— parmağınızı görmek istediğiniz Öykünün tersi yönünde kaydırın.

Burada bunun işe yaraması için, sürünmek istediğiniz kişiyi takip etmeniz gerektiğini unutmayın, böylece Hikayesi, feed’inizin en üstünde diğerlerinin yanında görünür. Ayrıca parmağın herhangi bir yanlış hareketinin veya kaymasının söz konusu Hikayeyi açacağını unutmayın. Bu yöntemi, umursamadığınız Hikayeler üzerinde birkaç kez uygulayın.

Yorum Yap

Yorum Yap