İlginizi Çekebilir
  1. Ana Sayfa
  2. Tiktok
  3. Tiktok ile Para Kazanma Yöntemleri-2021

Tiktok ile Para Kazanma Yöntemleri-2021

Tiktok ile Para Kazanma Yöntemleri

Tiktok ile para kazanma yöntemleri – 2021, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan kişilerin merak ettiği konular arasında yer almaktadır. Tiktok ile para kazanma yöntemleri ile ilgili çok işinize yarayacak yöntemleri sizler için derledik. Şimdi, gelin Tiktok ile para kazanma yöntemlerini detaylı bir şekilde inceleyelim.

Tiktok Para Kazanma Nasıl Aktif Edilir?

TikTok artık dünyanın en iyi bilinen ve en başarılı uygulamalarından birisi haline gelmiştir. Uygulamayı şu anda yaklaşık 800 milyon kişi kullanmaktadır. Uzun zamandır sadece dans ve müzik videoları değil, aynı zamanda aksiyon klipleri, öğreticiler ve komedi de söz konusudur. Peki, Tiktok’ta para nasıl kazanılır?

TikTok içerik oluşturucularının kısa videolarından para kazanmalarının 4 yolu vardır:

  • Tiktok İle Para Kazanmak İçin Sponsorluk

Şirketler sponsor olurken TikTok Creator’a yazıp onlara ortaklık teklif ediyor. TikTok yaratıcıları daha sonra tanıtmak istedikleri ürün veya şarkının bir videosunu yayınlar ve ücretli içerik olarak işaretler. Örneğin Universal, Sony veya Warner, etkileyicilere bir şarkının bilinirliğini artırmak veya bir şarkıyı yeniden popüler hale getirmek için bir ortaklık sunar.

  • Tiktok’ta Ürünlerle Para Kazanın

Merchandise, TikTok Creator’ın platform üzerinden sattığı kendi ürünleridir. Bunun için kullanıcıların büyük bir hayran kitlesine ihtiyacı yoktur ve mutlaka bir influencer olması gerekmez. Satılan tek ürün diye bir şey yoktur. Ürünler palet bakım ürünlerinden giyime ve sanata kadar uzanıyor. Influencer’lar yayınladıkları videolar aracılığıyla insanları onlardan haberdar ediyor ve bu sayede ürünlere ilgi uyandırıyorlar.

  • Tiktok’ta Para Kazanmak İçin Canlı Yayınlar

TikTok yaratıcıları, takipçileriyle canlı yayınlar da yapabilir. Çoğu zaman kamera önünde otururlar ve canlı sohbette sorulan soruları yanıtlarlar.

 

  • TikTok ile Para Kazanmak için Affiliate Marketing

Bağlı kuruluş pazarlama yoluyla para kazanmanın iki yolu vardır. Bir yandan, TikTok yaratıcıları videolarına bağlantılar ekleyebilir ve bu da YouTube veya Instagram kanallarına yönlendirebilir. Diğer seçenek ise videolara kişisel indirim kodları eklemektir.

Tiktok Para Kazanma Şartları Nelerdir?

Tiktok ile para kazanmanın en temel ve önemli şartı yüksek takipçi sayısına sahip olmaktır. Bu noktada bireyler profillerini çok daha yüksek takipçili bir hale getirmek için Tiktok takipçi satın alabilirler. Siz de Tiktok takipçi satın alarak Tiktok’ta ünlü olabilirsiniz.

Tiktok Canlı Yayın ile Nasıl Para Kazanılır?

Tiktok kullanıcıları canlı yayın yaparak para kazanırlar. Takipçiler TikTok’ta sözde paraları satın alabilirler. Bu paralar daha sonra panda ayısı gibi sanal hediyelere dönüştürülebilir. Buna karşılık, takipçiler bu sanal hediyeleri canlı yayında en sevdikleri TikTok yaratıcılarına, tabiri caizse eğlenceli videolar için bir ipucu olarak verebilirler. Bu hediyeler pırlantaya dönüştürülebilir ve ardından PayPal aracılığıyla gerçek para olarak ödenebilir.

 

 

Yorum Yap

Yorum Yap