İlginizi Çekebilir
  1. Ana Sayfa
  2. Twitter
  3. Twitter Profilime Kim Baktı Nasıl Öğrenilir?

Twitter Profilime Kim Baktı Nasıl Öğrenilir?

featured

En çok hangi sosyal medya platformunu kullanıyorsunuz? Twitter’da günlük bir doz haber güncellemesi olmadan günüm eksik. Son zamanlarda Twitter, dünya güncellemelerini paylaşmak ve almak için en güvenilir kaynak haline geldi. Hiç büyük işletme sahipleri ve ünlü şahsiyetlerin Twitter hesaplarını nasıl yönettiğini merak ettiniz mi? Twitter’da milyonlarca kullanıcı tweet, retweet paylaşırken, Twitter Profilime kimlerin görüntülediğini takip etmek zorlaşıyor mu?

Twitter, farklı kuruluşlar, ticari pazarlamacılar, siyasi liderler, aktivistler ve sıradan insanlar için de bir mikroblog merkezidir. İnsanlar sürekli olarak Twitter’da kendilerine çok sayıda takipçi kazandıran içerik yayınlar. Ama Twitter’da takipçi kazanmak ne kadar zorsa takip etmek de bir o kadar zor. Twitter Profilime kimlerin görüntülediğini nasıl görebilirsiniz? Bunu yapmak bile mümkün mü?

Hiç şüphe yok ki birisi gönderilerinizi, yorumlarınızı, retweetlerinizi beğendiğinde veya Twitter’da sizi takip etmeye başladığında bildirim alırsınız. Ancak Twitter profilinizi kimlerin görüntülediğini size bildiren böyle bir özellik yoktur. Twitter’da Analytics özelliğini denerseniz, profil görünümlerinin, beğenilerinin ve retweetlerinin sayısını alırsınız, ancak Twitter Profilinizi Kimlerin Görüntülediğini Nasıl Görebilirsiniz, hala bir gizem olmaya devam ediyor. Profilinizi görüntüleyen kişinin kullanıcı adını bulmak için aşağıdaki bu gönderide bahsedilen bazı uygulamaları kullanabilirsiniz.

Twitter Profilinize Kimin Baktığını Nasıl Görebilirsiniz?

Takipçi artışı, tweet etkileşimi, hangi tweet’lerin size daha fazla trafik kazandırdığı, gönderilerinize izleyici tepkisi ve çok daha fazlası gibi Twitter içgörülerinizi takip etmek iyidir. Bütün bunlar Twitter Analytics Özelliği yardımıyla mümkündür.

Ancak, analizleri kullanarak Twitter profilinizi kimin görüntülediğini göremezsiniz. Twitter, kullanıcı gizliliğini korumak için gizlilik politikası izlediğinden, Twitter’da profilinizi görüntüleyen kişinin adını bulmak zor.  En azından Twitter Analytics’i kullanarak Twitter profilinizdeki ziyaretçi sayısını takip edebilirsiniz. Bu özelliği etkinleştirmeniz yeterlidir. Bunu yapmak için şu adımları izleyin.

  1. Hesabınız giriş yapmış durumdayken telefonunuzdaki Twitter Uygulamasını açın.
  2. “Diğer” seçeneğini seçin. Ardından “Analytics”e gidin.
  3. “Analytics’i Aç” sekmesini seçin.
  4. Şimdi profil ziyaretlerine tıklayın.
  5. Profilinizi görüntüleyen kişi sayısıyla ilgili tüm verileri bulabilirsiniz.

Twitter Profilime

Twitter Profilinize Kimin Baktığını Görmenin Diğer Yolları

HootSuite

Tıpkı Twitter Analytics gibi, HootSuite de tüm Twitter performansınızı takip etmenizi sağlar. Kazandığınız takipçi sayısı, en popüler tweetleriniz, her haftanın trendleri, retweet sayısı ve profilinizi en çok ziyaret eden en tutarlı takipçiler.  Bu harika bir araç değil mi?  Profiliniz hakkında doğru veriler elde edersiniz. HootSuite, yıllık abonelikle kullanılabilir. Tüm iş ihtiyaçlarınız için en iyi araçtır.

TweetView

Twitter profilinizin saatlik ayrıntılarını almak ister misiniz? Peki, TweetView o zaman ne aradığınızı bilmenizi sağlar. Bu, izleyicilerin saatlik güncellemesiyle Twitter’da profilinizi kimin görüntülediğini bulmak için en iyi uygulamadır.  Bu uygulamayı kullanarak tüm Twitter takipçilerinizi, profil ziyaretçilerinizi ve daha fazlasını tanıyın.

Twitter Size Videonuzu Kimin İzlediğini Söylüyor Mu?

Hayır, Twitter Analytics, Twitter profilinizi veya tweetlerinizi kimlerin görüntülediğini görmenize izin vermez. Bununla birlikte, profilinizi kaç kişinin görüntülediğini size söyleyebilir, ancak belirli bir şey söylemez.

Twitter Size Ekran Görüntüsü Alıp Almadığınızı Söylüyor Mu?

Twitter, tweetlerin ekran görüntülerini ve ekran kayıtlarını almanızı sağlar. Diğer kullanıcıların gönderilerinin ekran görüntüsünü aldığınızı öğrenmesini sağlayan böyle bir özellik yoktur.

Birini Engellediğinizde Twitter Size Haber Verir Mi?

Hayır, engellenen hesaplar, onları engellediğinize dair bir bildirim almaz. Ancak, engellenen kullanıcı bir kişiyi arar ve bulamazsa, profilinin o kullanıcı tarafından engellendiğini öğrenecektir.

Yorum Yap

Yorum Yap