1. Ana Sayfa
  2. İnstagram
  3. Bedava Instagram Yorum Kasma Taktikleri-2021

Bedava Instagram Yorum Kasma Taktikleri-2021

Bedava Instagram Yorum Kasma Taktikleri

Bedava instagram yorum kasma taktikleri konusunda araştırma yapıyorsanız doğru adrestesiniz. Sizin için hazırladığımız bu rehber sayesinde bedava instagram yorumu kazanma taktiklerini öğrenebilirsiniz.

Instagram Ücretsiz Yorum Kazanma

Instagram ücretsiz yorum kazanmak için aşağıdaki detayları göz önünde bulundurmalısınız.

  • Doğru hashtag’leri kullanın

Anlamsız hashtag kullanmaktan kaçının. Bu, yalnızca bir fotoğraf için aldığınız yorumları artırmak için değil, genel Instagram stratejiniz için de önemlidir. Gönderinizle eşleşmeyen bir hashtag kullanırsanız büyük miktarda etkileşimi kaçırırsınız. Bunun yanı sıra elde ettiğiniz etkileşim büyük olasılıkla rakiplerden veya hedef kitleniz olmayan kişilerden gelecektir.

Bir gönderide en az bir hashtag kullanmanızı şiddetle tavsiye ederiz. Kulağa çok az gibi geliyor. Ancak onunla daha büyük bir kitleye ulaşacaksınız. Çok popüler olan hashtag’leri kullanmamaya dikkat edin.

  • İnsanları “Arkadaşını Etiketle”ye teşvik edin

Bir Instagram gönderisinde daha fazla yorum almak için gönderinizin mümkün olduğunca çok kişi tarafından görülmesi gerekir. Hedef kitlenizi bir veya iki arkadaşınızı etiketlemeye ve en son gönderinizi beğenmeye teşvik eden basit bir harekete geçirici mesaj kullanarak trafiğinizi artırın. Bu, hedef kitlenize değer katar ve onları bir arkadaşınızı etiketleyerek gönderinize katılmaya teşvik eder.

  • Tercih ettiğiniz markayı söyleyin

Yakın zamanda beğendiğiniz bir hesap bulduysanız ve onların dikkatini çekmek istiyorsanız, gönderinizde veya Instagram hikayenizde onlara bir not verin. Onları başlıkta ve fotoğrafta etiketlemeyi unutmayın. İçeriğinizde etiketlenen herkes bir bildirim alır ve bunu kendi hesabıyla paylaşabilir. Bu, gönderiniz için daha fazla takipçiye ve beğeniye yol açar.

  • Gönderinizde ilgili hesapları etiketleyin

Çok az bir çabayla, Instagram gönderilerinizde ilgili kişileri ve markaları etiketleyebilir, seslendirebilir ve etiketleyebilirsiniz. Kullanıcılara bu noktada bildirim gidecek ve markalarının ve izleyicilerinin dikkatini etkili bir şekilde çekecektir.

  • Bir çekiliş düzenleyin

Instagram çekilişi ile işleri kolay ve eğlenceli hale getirin. Bu, katılımcılara çekilişe hak kazanmak için gönderinizi takip etmeleri gerektiğini göstermektedir. Bu noktada hesabınızı beğenileri, yorumları ve takipçileri de artıracaktır.

Premium İnstagram Yorum Kasma Satın Al

Yukarıda bahsedilen işlemlerin yanı sıra instagramda daha fazla yorum almak istiyorsanız yorum satın alma yönteminden faydalanabilirsiniz. Web sitemizde sizler için sunulan birbirinden farklı özelliklerde ki yorum satın alma paketleri sunulmaktadır. Siz de söz konusu paketler arasından kendiniz için en uygun olanı tercih ederek eşsiz bir şekilde yorumlarınızı artırabilirsiniz.

 

Yorum Yap

Yorum Yap

Yorumlar (1)

  1. 2 yıl önce

    Sosyal medya hesaplarınızdan instagrama takipçi göndermek için kaliteli hizmet veriyorlar. Farklı hizmetleride mevcut .instagram takipçi arttırma hizmeti ile hesabınızı buyutebirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir