İlginizi Çekebilir
  1. Ana Sayfa
  2. İnstagram
  3. Instagram Profilime Bakanlar – Profilime Kim Baktı? (Kesin Yöntem)

Instagram Profilime Bakanlar – Profilime Kim Baktı? (Kesin Yöntem)

featured

2010 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana Instagram, internetin tercih edilen fotoğraf paylaşım sosyal medya ağı olmuştur. Instagram’da günlük olarak paylaşılan 95 milyondan fazla fotoğrafla, Instagram profilime kimlerin okuduğunu merak ediyor olabilirsiniz.

En son Instagram profilimi kim izledi? Instagram hesabımı en sık kimin izlediğini öğrenebilir miyim? Bu tür sorular her zaman beynimizde ortaya çıkar. Bu nedenle, Instagram profilinize kimlerin baktığını bilmek isteyen meraklı beyinlerden biriyseniz, mükemmel yere geldiniz! Ne yazık ki, Instagram’ın şu anki sürümü, kullanıcıların hesaplarını kimlerin görüntülediğini bilmelerini sağlayan yerleşik bir işlev içermiyor. Yine de, birkaç ayarlama ile hesabınızı kimlerin görüntülediğini kolayca keşfedebilirsiniz.

Instagram işletme hesabı olan kullanıcılar, önceki haftalarda kaç ziyaretçi aldıklarını ve gönderileriyle kaç kişinin etkileşimde bulunduğunu görebilir. Ancak, gerçek profil ziyaretçilerinin adlarını ifşa etmeye gelince, cevap kocaman bir HAYIR! Bu nedenle, Instagram hesabınızı kimlerin görüntülediğini nasıl belirlersiniz? Instagram takipçinizin etkinliğini izlemek mümkün mü? Araştıralım.

Instagram Profilime Kim Baktı?

Dünya nüfus saatine göre dünya nüfusu 7,8 milyarı aşıyor. Büyük bir kısmı, Instagram, Twitter ve Facebook gibi sosyal medya platformları aracılığıyla her zaman çevrimiçidir. Bu, insanların bu tür forumlarda özel hayatlarını çok fazla ifşa etmesine neden oldu. Instagram profilime kimin görüntülediğini ve birinin sizi takip edip etmediğini bilmek her zaman faydalıdır.

Kesin olmak gerekirse, Instagram sayfanızı kimin okuduğunu belirlemenin kolay bir yolu yok. Instagram, kullanıcı gizliliği nedeniyle, kullanıcıların profillerini kimlerin görüntülediğini görmelerine izin veren bir işlev içermiyor. Facebook’un sahibi olduğu Instagram, profilinizi kimlerin gördüğünü belirlemek için gerekli tüm verilere sahiptir. Yine de, bunu sizinle paylaşmayacak, bu arada bunu yapmak, ağdaki kullanıcı katılımını önemli ölçüde azaltacaktır.

Peki neden? Çünkü birçok Instagram kullanıcısı, zamanını kendi yayınlarını yüklemek yerine başkalarının yayınlarında gezinerek geçirir. Instagram, etkinlikleriyle ilgili verileri ifşa ederse, kullanmayı bırakmaları için çok iyi bir şans vardır, bu da şüphesiz iş için zararlıdır. Bu kişiler Instagram’da diğer kullanıcılarla kaynaşmasalar da herkesle aynı reklamları tüketiyorlar. Davranışlarından dolayı maruz kalırlarsa, platformu tamamen terk edebilirler.

Instagram Profilime

Instagram Profilime Bakanları Görme Ücretsiz Şifresiz

IG profilinize kimin baktığını bilmek için herhangi bir üçüncü taraf uygulaması var mı? Evet, hem Play Store’da hem de App Store’da Instagram hesabınıza kimin baktığını tespit edebildiğini ve Insta takipçilerinizi takip edebildiğini iddia eden çok sayıda uygulama var. Ancak, gerçekten çalışıyorlar mı? Kesinlikle değil.

Instagram Profilime Bakanlar Programı

SocialView for Instagram

SocialView for Instagram, Instagram profilinizi kimlerin görüntülediğini göstermeyi vaat eden bir iPhone uygulamasıdır. Yine de, uygulamanın sayfasındaki yorumları okursanız, hiç çalışmadığını keşfedeceksiniz.

Profile+

Profile+, Instagram profilinizi kaç kişinin görüntülediğini size söylediğini iddia eden başka bir uygulamadır. Ancak, bu uygulama da çalışmaz. ‘Instagram profilimi kim ziyaret etti’ gibi hizmetler mevcut olmasa bile size ödeme yapmaya çalışır. Uygulama, Instagram uygulamasında zaten görebileceğiniz, engellenen kullanıcıların bir listesini görüntüler.

Üçüncü Taraf Uygulamaları Neden Çalışmıyor?

Bu uygulamaların çalışmamasının en belirgin nedeni oldukça basittir. IG veri politikası çok nettir: Bir Instagram kullanıcısının adını, profil fotoğrafını, IG kullanıcı adını ve biyografisini ve e-posta adresini doğrulanmamış üçüncü taraf uygulamalarla paylaşır. Ayrıca, Instagram’ın yeni Grafik API’si, önceki Instagram API platformundan önemli ölçüde daha titizdir; bu, API’yi kullanmak için IG tarafından onaylanmayan uygulamaların ona tamamen erişemeyeceğini gösterir. Peki, üçüncü taraf uygulamalar olmadan IG profilinizi kimin gördüğünü nasıl anlarsınız?

Çok sayıda dolandırıcının, para veya giriş bilgileriniz karşılığında Ig hesabınızı kimin ziyaret ettiğini size bildireceğini unutmayın. Bu tür asılsız iddialardan şüphelenin ve Instagram’ın kimsenin görmesine izin vermediği bilgilere erişme beklentisiyle bilinmeyen kişilere ödeme yapmaktan kaçının.

Yorum Yap

Yorum Yap