İlginizi Çekebilir
  1. Ana Sayfa
  2. Tiktok
  3. Tiktok Kaç Takipçiden Sonra Para Kazanılır – Tiktok Para Kazama Yöntemleri

Tiktok Kaç Takipçiden Sonra Para Kazanılır – Tiktok Para Kazama Yöntemleri

featured

TikTok’ta para kazanmanın birkaç yolu vardır: Influencer pazarlamada elinizi deneyin, markalar için sponsorlu içerik oluşturun, kendi ürünlerinizi oluşturun ve satın, TikTok’u diğer çabalarınızı pazarlamak için kullanın (örneğin, albümünüz veya YouTube kanalınız) veya bir TikTok danışmanı ve diğerlerine takipçilerini nasıl artıracakları ve bundan para kazanabilecekleri konusunda rehberlik edin.

Ayrıca, hesapları büyütüp satarak da para kazanabilirsiniz. Ek olarak, TikTok’ta ücretli reklamlar da yayınlayabilirsiniz (Facebook, Twitter ve Google reklamlarına benzer). Ancak ödeme almak için belirli bir miktarda takipçiye ihtiyacınız var mı? Beğeniler, banka hesabınızı artırmada bir faktör oynuyor mu? Evet ve hayır.

Ödeme Almak İçin Tiktok’ta Kaç Takipçiye İhtiyacınız Var?

TikTok’ta ödeme almaya başlamak için teknik olarak ihtiyacınız olan minimum takipçi sayısı yoktur, ancak takip sayısı ve görüntüleme miktarı ne kadar yüksek olursa, muhtemelen o kadar fazla para kazanırsınız (tüm takipçilerinizi satın almadığınızı varsayarsak) . Ayrıca TikTok, içerik oluşturucu ve influencer topluluğunu video yapmaları için daha fazla parasal teşvikle ödüllendiren TikTok Oluşturucu Fonu’nu başlattı. İçerik Oluşturucu Fonu’na hak kazanmak için 10.000 takipçiye ihtiyacınız var.

TikTok’a göre platform, İçerik Oluşturucu Fonu’nu oluşturdu çünkü “Mükemmel içerik oluşturucu topluluğumuzu inanılmaz TikTok videoları ve yaratıcılıkları için ödüllendirerek onlara minnettarlığımızı göstermek istiyoruz. Tüm içerik oluşturucuların sevdikleri şeyi yaparak para kazanma fırsatına sahip olmasını istiyoruz ve tutkularını geçim kaynağına dönüştürün.” Para şu şekilde hesaplanır : “Her içerik oluşturucunun kazanabileceği para, görüntüleme sayısı ve bu görüntülemelerin gerçekliği, içeriğe katılım düzeyi ve içeriğin doğru olduğundan emin olunması dahil olmak üzere bir dizi faktörün birleşimiyle belirlenir. Topluluk Kurallarımıza ve Hizmet Şartlarımıza uygun olarak.”

Ödeme Almak İçin Tiktok’ta Kaç Beğeniye İhtiyacınız Var?

Balon arkadaşlarınızı patlattığım için üzgünüm ama TikTok’ta yüzlerce, binlerce ve hatta milyonlarca beğeni toplamak, iş ödeme almak ve TikTok Yaratıcı Fonu’na katılmak söz konusu olduğunda pastanın yalnızca bir parçası. Tonlarca beğeni toplamanın, hesabınıza TikTok platformunda büyük görünürlük sağladığı inkar edilemez, ancak yukarıda belirttiğimiz gibi, koinleri güvence altına almada rol oynayan birden fazla faktör vardır. İçeriğinizin TikTok’un yönergelerine, takipçi sayınıza ve görüntüleme sayınıza uygun olmasının yanı sıra, TikTok Haber Odası içerik oluşturucuların “en az 18 yaşında olması ve ABD, İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya veya İspanya’da ikamet etmesi” gerektiğini paylaşır.”

Tiktok Kaç Takipçiden Sonra Para Kazanılır - Tiktok Para Kazama Yöntemleri
Tiktok Kaç Takipçiden Sonra Para Kazanılır – Tiktok Para Kazama Yöntemleri

10.000’den Az Takipçiniz Varsa Yine Para Kazanabilirsiniz

10.000 takipçi sayılan bölgede değilseniz, para kazanma konusunda tüm umutlarınız kaybolmaz. Bu gerçekten TikTok’tan nasıl yararlanmak istediğinize bağlı. Ne kadar para kazanmanız gerektiğini anlamak için bu TikTok ödeme hesaplayıcıyı kullanabilirsiniz (aslında TikTok tarafından oluşturulmamıştır, bu nedenle biraz şüpheyle alın). 1.000 görüntüleme başına 2-3 sent kazanabileceğiniz tahmin ediliyor. Çoğu influencer, diğer markalarla doğrudan ortaklıklar geliştirerek ve markalı içerik (yani bir #reklam) oluşturarak TikTok’ta para kazanıyor. Markalı bir video tam olarak nasıl oluşturulur? Ya marka yaratıcıya ulaşacak ya da tam tersi.

Markalar, bir influencer ile ortaklığa girmeden önce bir dizi şeye bakarlar, ancak baktıkları asıl rakamlar katılımla ilgilidir (kaç takipçi yorum yapıyor ve geri bildirimlerinin doğası nedir? Markalar genellikle bunu istemezler). olumsuz veya uygunsuz materyal oluşturan bir influencer ilişki kurmak), video görüntülemeleri ve evet, takipçiler (çünkü mümkün olan en fazla sayıda insana ulaşmak istiyorlar).

Tiktok para kazanma yöntemleri arasında takipcimatik.net sitesinin takipçi paketleri bulunmaktadır. Bu paketler uygun fiyatlarla takipçi, beğeni, izlenme ve yorum içermektedir. Bu paketlerden satın alarak fenomen olma imkanınız var. Hemen birini satın alarak deneyebilirsiniz.

Yorum Yap

Yorum Yap