İlginizi Çekebilir
  1. Ana Sayfa
  2. Twitch
  3. Twitch ile Para Kazanma Şartları ve Yöntemleri-2021

Twitch ile Para Kazanma Şartları ve Yöntemleri-2021

Twitch ile Para Kazanma Şartları ve Yöntemleri

Twitch, internet üzerinden yayın yaparak para kazanılabilecek bir uygulama olduğundan pek çok insan bu platformdan para kazanma yöntemlerini araştırır. Siz de bu konuda nasıl bir yönteme başvurabileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. Bu kapsamda dikkat etmeniz gereken tek şey Twitch ile para kazanma yöntemlerini doğru öğrenmek ve uygulamaktır. Böylelikle hayal edemediğiniz miktarları banka hesabınızda biriktirebilirsiniz.

Twitch Para Kazanma Yöntemleri

Twitch, yayıncıların önemli bir kısmının barındığı ve adeta para kazanmanın çok kolaylaştığı bir platformdur. Peki, yeni bir yayıncı olarak Twitch’te para kazanmak adına hangi yöntemleri tercih edebilirsiniz?

  • Abonelik

Twitch, aboneliğin ücretli olduğu bir sisteme sahiptir. Takipçi ya da üye sayısı 5000’i bulan yayıcıların Twitch ile iş birliği yaparak 5000’den sonraki her takipçi için para kazandığı bir sistem vardır. Her üyeye karşılık 1,5 dolar ödendiğinden pek çok yayıncı için yayın açmadan dahi para kazanmak mümkündür. Üyeliğin ücretsiz olduğu Twitch’de pek çok yayıncı para kazanma ayrıcalıklarından faydalanabiliyor.

  • Bağış Sistemi

Twitch üzerinden para kazanmak için tercih edebileceğiniz sistemlerden bir tanesi de bağış sistemidir. Üyelerin yayıncılara belirli miktarlarda bağış yapması sayesinde yayıncılar para kazanarak daha fazla yayın yapma motivasyonu kazanır. Yayıncılar için her yeni yayının yeni bir kazanç kaynağı olarak kabul edildiği Twitch’te bağış sistemini ayakta tutan bonkör kullanıcılardır.

Twitch Para Kazanma Formülü

Twitch üzerinden para kazanmak için doğru yöntemleri seçiyor olsanız da bunları desteklemek adına yeterli sayıda izleyici ve aboneye ihtiyaç vardır. Nitekim abone ve izleyici olmaksızın Twitch üzerinde açtığınız yayının hiçbir anlamı yoktur. Peki, abone sayısını arttırmak adına nasıl bir yöntem tercih etmeniz gerekir?

Twitch izlenme sayısını arttırmak için organik takipçi satın almak en ideal yollardan bir tanesi olacaktır. Bu kapsamda ilk olarak ücretsiz izlenme satın alabilirsiniz. Twitch ücretsiz deneme paketi sayesinde hem ücret ödemeyecek hem de size uygun bir hizmeti deneme imkanına sahip olabileceksiniz. Peki, deneme paketlerinin yanı sıra hangi alternatifleri tercih edebilirsiniz?

Ücretsiz denediğiniz paketlerin sizin için uygun olduğunu düşündüğünüzde artık gerçek anlamda izlenme satın alabilir ya da takipçi kasabilirsiniz. Para kazanmanızı destekleyecek olan bu yöntem hem 5000 barajını aşmanızı sağlar hem de insanların sizin büyük bir yayıncı olduğunuz düşüncesini kabullenmesini destekler. Siz de beklentilerinize uygun seçeneklerden faydalanmaya başlayın!

Yorum Yap

Yorum Yap