1. Ana Sayfa
  2. Spotify
  3. Spotify Çalma Listesi Nasıl Paylaşılır?

Spotify Çalma Listesi Nasıl Paylaşılır?

featured

Spotify, sosyal özellikleriyle bilinen bir müzik akışı uygulamasıdır. Kataloğunda albümler, şarkılar ve podcast’ler gibi milyonlarca başlık bulunuyor ve bu sayı her geçen gün artıyor. Müzik parçalarını organize etmenin popüler yöntemlerinden biri, daha sonra diğer kullanıcılarla paylaşılabilecek bir çalma listesi oluşturmaktır. Günümüzde herkes birkaç tıklamayla bir çalma listesini paylaşabiliyor. Yani gurur duyduğunuz bir çalma listesi yaptıysanız ve bunu bir arkadaşınıza göndermek ya da daha geniş bir kitleyle paylaşmak istiyorsanız, bunu yapmanın kolay bir yolu var. Spotify çalma listesi nasıl paylaşacağınızı öğrenmek ister misiniz? İşte bu konuya adanmış eğitimimiz.

Spotify Çalma Listesi Bağlantısı Nasıl Paylaşılır?

En popüler yöntem çalma listesi bağlantısını kopyalamaktır. Çalma listesi URL’sini hem masaüstünde hem de mobil uygulamada kopyalayabilirsiniz. Bir Spotify çalma listesi bağlantısını nasıl paylaşacağınız aşağıda açıklanmıştır:

  1. Paylaşmak istediğiniz çalma listesini bulun.
  2. Yanında göreceğiniz üç noktaya dokunun. Bu küçük bir menü açacaktır.
  3. “Paylaş” düğmesine tıklayın.
  4. “Bağlantıyı Kopyala “yı seçin
Spotify Çalma Listesi Nasıl Paylaşılır?
Spotify Çalma Listesi Nasıl Paylaşılır?

Instagram, Facebook Ve Diğer Sosyal Medyada Spotify Çalma Listesi Nasıl Paylaşılır?

Alternatif olarak, çalma listesi bağlantısını doğrudan sosyal medyada yayınlayabilir veya WhatsApp gibi mesajlaşma uygulamaları aracılığıyla gönderebilirsiniz (bu seçenek yalnızca mobil uygulamada mevcuttur). Çalma listenizi sosyal medyayı kullanarak paylaşmak için:

  1. “Paylaş” düğmesine dokunun.
  2. Çalma listesini paylaşabileceğiniz tüm platformların bulunduğu ekranı göreceksiniz. Bu paylaşım seçeneklerinin cihazlar arasında farklılık gösterebileceğini unutmayın, ancak genel olarak görünen seçenekler şunlardır:
  • Instagram
  • WhatsApp
  • Facebook
  • Facebook Messenger
  • Twitter
  1. “Daha Fazla” seçeneğine tıklayarak, cihazınızda yüklü olan daha fazla uygulama arasından seçim yapabilirsiniz.
  2. İhtiyacınız olan paylaşım seçeneğine dokunun ve çalma listesini kişilerinizle paylaşın.

Çalma listenizi bu uygulamalarda paylaşmak için yönergeleri izleyin. Her sosyal medya uygulamasının kendi çalma listelerini paylaşma yöntemi olduğunu unutmayın. Instagram’ı seçtiğinizde, çalma listesi Instagram hikayelerinizde paylaşılır. Twitter bir URL bağlantısı kullanır ve bir tweet’i otomatik olarak bununla doldurur. Ayrıca Signal, Whatsapp gibi sohbet uygulamalarında ve hatta Teams gibi iş uygulamalarında doğrudan mesajlarda bir Spotify bağlantısı paylaşabilirsiniz.

Yorum Yap

Yorum Yap