1. Ana Sayfa
  2. Spotify
  3. Spotify’dan Şarkılar Nasıl İndirilir?

Spotify’dan Şarkılar Nasıl İndirilir?

featured

Spotify’dan müzik indirmek uygulamadaki temel seçeneklerden biri olmasına rağmen, birçok kişi bunu nasıl yapacağını bilmiyor. Müzik indirirken sorun yaşayanlar için iki bölüme ayrılmış detaylı bir rehber hazırladık. Spotify’dan masaüstünde ve uygulamada parça indirme işlemi tamamen farklı görünüyor. Ancak eğitimimize başlamadan önce yapmanız gereken bazı şeyler var: Spotify uygulamasını indirmek ve premium aboneliği satın almak.

Çevrimdışı dinlemek için Spotify’dan müzik indirmenin yanı sıra, Spotify çalma listelerini diğer akış hizmetlerine de aktarabilirsiniz. Spotify’dan Apple Music’e veya başka bir platforma geçmek istiyorsanız, bu makalenin son bölümüne atlayın ve size nasıl yapılacağını anlatacağız.

Adım 1: Spotify Uygulamasını İndirin

Öncelikle, bilgisayarınızda hala uygulama yoksa, Spotify’ı resmi web sitesinden indirebilir veya Spotify uygulamasını Google Play Store’da veya Apple cihazları için App Store’da bulabilirsiniz. Spotify uygulama simgesini bulduktan sonra, bir indirme düğmesine dokunun ve kurulumu tamamlamak için gereken adımları izleyin.

Adım 2: Hesabınızı Oluşturun

İki şekilde kaydolabilirsiniz: bir e-posta adresi ve Facebook hesabı ile. İlk seçenek, e-posta adresiniz ve şifrenizle herhangi bir cihazdan uygulamaya giriş yapmanızı sağlar.

Bunu yapmak için KAYDOL düğmesine tıklayın, e-posta adresinizi ve şifrenizi girin ve onaylayın. Facebook kullanıcısıysanız FACEBOOK İLE KAYDOL veya FACEBOOK İLE DEVAM ET düğmesine tıklayabilirsiniz ve Spotify hesabınız Facebook hesabınıza bağlanacaktır. Bir hesap oluşturmak birkaç dakikadan fazla sürmeyecektir.

Adım 3: Spotify Premium’a Gidin

Bir hesap oluşturur oluşturmaz deneme sürümüne erişebilirsiniz, ancak çevrimdışı müzik indirmek ve dinlemek için Spotify Premium aboneliğine ihtiyacınız olacaktır. Ne yazık ki, bu özellik ücretsiz planda mevcut değildir. Uygulamanızı yükledikten sonra kendinize bir Spotify Premium hesabı edinin.

Spotify’ın tüm özelliklerine erişimin bedeli normal fiyat olan aylık 10.99 dolar ancak Spotify öğrenci ve aile planları da hazırlamıştı. Spotify öğrenci planının aylık ücreti 5,99 ABD doları ve altı kişiye kadar müzik dinleyebileceğiniz Spotify aile planının aylık ücreti 16,99 ABD dolarıdır. Size en uygun abonelik seçeneğini bulup Spotify müzik indirmeye başlayabiliriz. Bilgisayarınızda, iPhone’unuzda veya Android sistemli cep telefonunuzda zaten bir Spotify uygulaması yüklüyse, premium kullanıcıysanız, Spotify’dan masaüstünüze veya başka bir cihaza nasıl müzik indireceğinizle ilgili adım adım öğreticimize gidebiliriz.

Spotify Masaüstü Uygulamasından Müzik Nasıl İndilir?

Müzik kitaplığınızı indirmek çok kolaydır. Şarkı indirmenin neden iyi bir fikir olduğunu merak ediyorsanız, şarkıların indirilmesinin, WiFi bağlantısı olmasa bile istediğiniz zaman favori şarkılarınıza ve çalma listelerinize erişmenizi sağladığını unutmayın. Spotify’dan nasıl kolayca müzik indirebileceğinizi öğrenmek için aşağıdaki adımları izleyin.

Adım 1: Spotify masaüstü uygulamasını açın ve indirmek istediğiniz müziği bulun.

Adım 2: İndirmek istediğiniz müziği seçtikten sonra, şarkının başlığının yanında bulunan kalp şeklindeki simgeye tıklayın. Şimdi, şarkı Beğenilen Şarkılar kitaplığınıza kaydedilir. Daha sonra indireceğiniz şarkılarla yeni bir çalma listesi de oluşturabilirsiniz.

Adım 3: Beğenilen Şarkılar bölümüne veya yeni oluşturduğunuz çalma listenize gidin. Bunları Spotify uygulamasında sol taraftaki Kitaplık bölümünde bulabilirsiniz.

Adım 4: Bir çalma listesi seçtikten sonra, İndir düğmesini açın ve çalma listeniz çevrimdışı dinleme için otomatik olarak indirilecektir.

Adım 5: İndirme başarılı olduysa, şarkı başlığının yanında yeşil bir ok görünecektir.

Adım 6: Spotify’dan müzik indirmeyi tamamladığınızda, sol üst köşedeki Dosya’ya tıklayın ve Çevrimdışı Mod seçeneğini seçin.

Spotify'dan Şarkılar Nasıl İndirilir?
Spotify’dan Şarkılar Nasıl İndirilir?

Spotify Mobil Uygulamasından Nasıl Müzik İndirilir?

Spotify mobil uygulamasından müzik indirmek, masaüstünden müzik indirmeye benzer. Tek dezavantajı, Spotify’dan telefonunuza müzik indirdiğinizde depolama alanıdır. Bu nedenle, fazla alanınız kalmadıysa, cihazınıza müzik indirmek en iyi fikir değildir. Şimdi 4 kolay adımda Spotify’dan nasıl müzik indirileceğini öğrenelim.

Adım 1: Spotify mobil uygulamasını açın ve kaydetmek istediğiniz çalma listesine veya albüme gidin.

Adım 2: İndirmek istediğiniz müziği seçtikten sonra İndir anahtarına dokunun.

Adım 3: Yeşil bir ok gördüğünüzde, Kitaplığınızın sağ üst köşesindeki ayarlara gidin.

Adım 4: Çevrimdışı Mod seçeneği için düğmeyi seçin ve indirdiğiniz müziği göreceksiniz.

Podcast indirirken de durum çok benzerdir. İnternet bağlantısı olmadan podcast dinlemek istiyorsanız, kaydetmek istediğiniz herhangi bir bölümü seçin ve İndir simgesine (beyaz bir ok) dokunun. İndirdiğiniz podcast Kitaplığınız bölümünde görünecektir.

Yorum Yap

Yorum Yap