1. Ana Sayfa
  2. Spotify
  3. Spotify Hesabınızı Nasıl Silebilirsiniz?

Spotify Hesabınızı Nasıl Silebilirsiniz?

featured

Spotify şu anda dünyanın en büyük akış hizmeti, ancak kesinlikle mükemmel bir hizmet değil. Hizmet, YouTube Music örneğinde olduğu gibi yüksek çözünürlüklü ses veya müzik videoları gibi birçok temel işlevden yoksundur.

Evet, çok sayıda podcast ve platformundaki birçok genç ve az bilinen grupla bunu telafi ediyor, ancak bu Spotify kütüphanesinin hala bazı boşlukları olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Evet, hiçbir platform mükemmel değildir! Piyasa alternatiflerle doluyken, tek bir yayın hizmetine bağlı kalmak kural olmak zorunda değil. Diğer seçenekleri kontrol etmeye değer, ancak birinin Spotify’da zaten bir Premium hesabı varsa, iki abonelik ödememek için önce onu iptal etmek daha iyi olacaktır.

Spotify’da ücretsiz bir hesaba sahip olmaya devam edebilirsiniz, ancak hesabınızı tamamen kapatma seçeneği de vardır. Bunu gizlilik endişeleri için yapabilirsiniz. Bunu nasıl yapabilirsiniz? Bunu ve daha fazlasını öğrenmek için bu makaleyi takipte kalın!

Spotify Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir?

Spotify Premium aboneliğinizi iptal etmek istiyor ancak hizmeti kullanmaya devam etmek istiyorsanız Spotify Premium’u nasıl iptal edeceğinizi buradan öğrenin. Spotify hesabınızı tamamen silmek için aşağıdaki adım adım kılavuzumuzu izleyin veya hızlı kılavuza göz atın.

Adım 1

Tarayıcınızda spotify.com web sitesini açın ve hesap bilgilerinizle giriş yapın.

Adım 2

Ardından “Hesabı Kapat” web sitesine gidin. Şu anda Spotify Premium kullanıyorsanız “Premium’unuz var mı?” başlığı altındaki “Hesabı Kapat “a tıklayın. Ancak, ücretsiz reklam destekli moddaysanız, “Premium’unuz yok mu?” başlığı altındaki “Hesabı Kapat “a tıklayın.

Spotify Hesabınızı Nasıl Silebilirsiniz?
Spotify Hesabınızı Nasıl Silebilirsiniz?

Adım 3

Şimdi seçtiğiniz herhangi bir seçenek için “Hesabımı kapatmak için ilerle” seçeneğine tıklamanız gerekiyor. Spotify Premium kullanıcısıysanız, bir bot veya Spotify müşteri hizmetleri temsilcisinin yardımıyla hesabınızı devre dışı bırakmanız için bir iletişim kutusu açılır. Hesabınızı devre dışı bırakmak için yönergeleri izleyin.

Adım 4

Şimdi Spotify hesabınızın bilgileri gösterilecektir. Bu doğru hesapsa İleri’yi seçin. Aksi takdirde, farklı bir hesapla giriş yapmanız ve 1-3 arasındaki adımları tekrarlamanız gerekecektir.

Adım 5

Bir sonraki adımda, kapatmanın bir sonucu olarak ne gibi dezavantajlara maruz kalacağınız gösterilecektir. Kayıtlı şarkılar ve çalma listelerinin yanı sıra takipçileriniz de silinecektir. Ayrıca kullanıcı adınızı da kilitler, böylece yeni bir hesapla tekrar kullanamazsınız. “Bu bilgileri okudum ve anladım.” seçeneğini işaretleyin ve ardından “İleri “ye tıklayın.

Adım 6

Bu pencere size şimdi bir e-posta almış olmanız gerektiğini bildirir. Bu biraz zaman alabilir. Gerekirse spam klasörünüzü kontrol etmeniz gerekir.

Adım 7

E-posta ulaştığında, içindeki “Hesabımı kapat” seçeneğine tıklamalısınız. Hesap şimdi 7 gün süreyle bloke edilecektir. Ayrıca kurtarma bağlantısı içeren yeni bir e-posta alacaksınız. Bu 7 gün boyunca geçerlidir. 7 gün sonra hesabınız geri dönüşü olmayacak şekilde silinecektir.

Yorum Yap

Yorum Yap