İlginizi Çekebilir
  1. Ana Sayfa
  2. Spotify
  3. Spotify Premium Nasıl İptal Edilir?

Spotify Premium Nasıl İptal Edilir?

featured

Spotify, dünyanın en popüler müzik akış hizmetlerinden biridir. Platform akıllı telefonlar, dizüstü bilgisayarlar, bilgisayarlar veya tabletler gibi birçok cihazda kullanılabilir. Spotify Premium kullanıyor ancak bırakmak istiyorsanız, Spotify Premium aboneliğinizi kolayca iptal edebilirsiniz. Sadece birkaç tıklama yeterlidir. Spotify aboneliğinden nasıl çıkacağınızı öğrenin!

Pc, Mac ve Android’de Spotify Premium Nasıl İptal Edilir?

Spotify Premium’u iptal etmek zor değil, ancak bu o kadar da açık bir süreç değil. Uygulama içinde hesap ayarlarınızla etkileşime geçemezsiniz. Bununla birlikte, Spotify Premium aboneliğini Spotify Web sitesinde herhangi bir mobil veya masaüstü tarayıcı aracılığıyla iptal etmek mümkündür.

  1. Tarayıcınızda Spotify’a gidin ve giriş yapın.
  2. Sağ üstteki “Profil “e tıklayın.
  3. Ardından Hesap düğmesini bulun ve Abonelik’e gidin.
  4. Değiştir veya İptal’e ve ardından Primi İptal Et’e tıklayın.
  5. Evet, iptal et seçeneğine tıklayarak iptal işleminizi onaylayın.

İptal işleminden sonra, mevcut abonelik döneminizin sonuna kadar Spotify Premium avantajlarından yararlanabileceksiniz. İptal ettiğinizde hesabınız silinmeyecek, Spotify free’ye geçecektir. Bu sürümde sınırlı miktarda şarkı atlama olduğunu ve reklam yayınlandığını unutmayın. Bununla birlikte, Spotify Free hala hesabınıza ve müzik kitaplığınıza erişmenizi sağlar.

Spotify Premium Nasıl İptal Edilir?
Spotify Premium Nasıl İptal Edilir?

iPhone veya iPad’de Spotify Premium Nasıl İptal Edilir?

iPhone veya iPad’inizi kullanarak App Store üzerinden Spotify Premium’a abone olduysanız, cihazınızdaki aboneliği iptal etmeniz gerekir. Bunun nedeni, Apple’ın abonelikleri uygulama içi satın alımlar yoluyla işlemesidir. Yapmanız gereken şu.

  1. iPhone veya iPad’inizde Ayarlar uygulamasını açın.
  2. iTunes ve App Store’u seçin.
  3. Apple Kimliğinize dokunun.
  4. Apple Kimliği Parolanızı girin veya Touch / Face ID’yi kullanın.
  5. “Abonelikler “e dokunun.
  6. Spotify aboneliğini bulun.
  7. “Aboneliği iptal et “e dokunun.
  8. Ardından abonelikten çıkmak için “Onayla “ya dokunun.

App Store’dan yapılan diğer tüm iptal işlemlerinde olduğu gibi, Premium’unuz bir sonraki yenileme tarihine kadar uzatılacaktır. Bir kez daha, Spotify Free kullanıcısı olarak müzik arşivinize erişmeye devam edeceksiniz.

Yorum Yap

Yorum Yap