İlginizi Çekebilir
  1. Ana Sayfa
  2. Spotify
  3. Spotify Premium Nasıl Alınır?

Spotify Premium Nasıl Alınır?

featured

Spotify, 400 milyondan fazla kullanıcısı ve yaklaşık 180 milyon abonesi ile yaygın olarak kullanılan bir akış hizmetidir ve bu da onu dünya çapında en büyük akış hizmeti haline getirmektedir.

Spotify müzik kütüphanesinde ve kataloğunda 80 milyondan fazla şarkı ve çok sayıda podcast bulunmaktadır. Ve müzik kütüphanesi farklı türler, şarkılar ve albümler arasında geçiş yapıyor. Her kullanıcı kendi müzik türünü Spotify’da mutlaka bulacaktır. Kullanıcıların akış deneyimini olabildiğince sorunsuz hale getirmek ve böylece kaliteli akış süresini teşvik etmek için Spotify’da farklı planlar ve özellikler mevcuttur.

Ancak, şarkılar arasında reklam dinlemek can sıkıcı olabilir. Peki ya şarkıları ve podcast’leri çevrimdışı dinleyememek? Bu da can sıkıcı olabilir. Ancak Spotify Premium ile tüm bunlar tarih oldu! Bu makalede, Spotify Premium’u cihazlarınıza nasıl yükleyeceğinizi veya premium’a nasıl yükselteceğinizi tartışacağız. Ayrıca Spotify Premium nasıl ücretsiz edinebileceğinizden de bahsedeceğiz. Hazır mısınız? Hadi başlayalım!

iPhone’da Spotify Premium Nasıl Alınır?

iPhone kullanıcıları Spotify söz konusu olduğunda kapsayıcıdır ve Spotify Premium’un avantajlarından yararlanabilirler. Spotify Premium’u iPhone’da nasıl edinebileceğinizi aşağıda bulabilirsiniz:

  1. Web tarayıcınızda Spotify.com adresini ziyaret edin.
  2. Ücretsiz kayıt olmak için kayıt ol düğmesini seçin ve gerekli bilgileri doldurun.
  3. Gerekli bilgileri doldurduktan sonra “Hesap oluştur “a tıklayın.
  4. Spotify, zevklerinize ve tercihlerinize uygun çalma listeleri oluşturmaya başlamak için sevdiğiniz üç veya daha fazla sanatçıyı seçmenizi isteyecektir.
  5. Son olarak, “Bitir” ve “Daha Sonra “ya tıkladığınızda Apple akıllı telefonunuz Spotify’a ücretsiz olarak erişmeye hazır olacak!
  6. Sağ üst köşedeki profil menüsüne tıklayın.
  7. Menünün en üstündeki “Hesap” seçeneğine tıklayın, aşağı kaydırın ve “Abonelik “e tıklayın.
  8. “Premium’u dene” veya “Premium al” seçeneğine tıklayın.
  9. Bireysel, İkili, Öğrenci veya Aile seçeneklerinden birini seçin. Bireysel planda üç aylık ücretsiz deneme süresi, diğer planlarda ise bir aylık ücretsiz deneme süresi alabilirsiniz.
  10. Ödeme bilgilerinizi, kart bilgilerinizi ve diğer fatura detaylarınızı girin
  11. Spotify Premium’u kullanmak için “Premium’umu Başlat” düğmesine tıklayın.

Ne yazık ki, Spotify ve Apple arasındaki bazı sorunlar nedeniyle Apple akıllı telefon veya iPad’deki Spotify uygulaması Spotify Premium’a abone olmak için kullanılamıyor. Spotify’ın Premium katmanı, iOS kullanıcılarından uygulama aracılığıyla ödeme kabul ediyordu. Ancak, şirket Ağustos 2018’de yeni kullanıcıları sınırlamaya başladı, böylece yalnızca web sitesi üzerinden yükseltme yapabildiler.

Spotify, Apple’ın iOS üzerinden yapılan aboneliklerden %30 pay aldığı için adil davranmadığına inanıyordu. Spotify’ın Premium plan yükseltmeleri ve abonelikler için ödemeleri yalnızca web sitesi üzerinden kabul etme kararında bu durum etkili oldu.

Android’de Spotify Premium Nasıl Alınır?

iPhone’da olduğu gibi, Android cihazlarda da Spotify premium almak çok kolay. Android Spotify kullanıcılarının da premium aboneliklerinin ödemesini Spotify web sitesi üzerinden yapmaları gerekiyor. İşte nasıl yapılacağı:

  1. Spotify uygulamasını Google Playstore’dan indirin veya Spotify.com web sitesini ziyaret edin. Uygulama sizi web tarayıcınıza da yönlendirecektir.
  2. Yeni bir hesap oluşturmak için “Kaydol” düğmesine tıklayın.
  3. Gerekli bilgileri doldurun ve “Hesap oluştur “a dokunun.
  4. Spotify, algoritmanın zevkinize uygun şarkıları önermesine yardımcı olmak için sevdiğiniz 3 veya daha fazla sanatçıyı seçmenizi isteyecektir.
  5. Kayıt işlemini tamamlamak için “Bitir” veya “Daha Sonra” düğmesine dokunun
  6. Profil menüsüne dokunun ve “Hesap” düğmesine tıklayın.
  7. Burada “Abonelik” düğmesini göreceksiniz. Ona dokunun ve komutu takip edin.
Spotify Premium Nasıl Alınır?
Spotify Premium Nasıl Alınır?

Mac veya Pc’de Spotify Premium Nasıl Edinilir?

PC veya MacBook’unuzda Spotify Premium’u nasıl edineceğiniz aşağıda açıklanmıştır:

  1. Spotify web sitesini ziyaret edin ve bilgilerinizle oturum açın.
  2. Aşağıya doğru kaydırın ve sol taraftaki “Abonelik” seçeneğine tıklayın.
  3. Ücretsiz Premium Deneme’ye tıklayın
  4. Kredi veya banka kartı bilgilerinizi girdikten sonra 30 Günlük Denemeyi Şimdi Başlat’a tıklayın.

Yorum Yap

Yorum Yap